Něco se děje...

    Doubrafka velí "na místo!" Ale zatímco na tento povel obvykle všichni psíci ze smečky poslušně nakráčejí do výběhu (zatímco já se schovávám v předsíni), tentokrát se Noby zasekla a ne a ne projít brankou. Doubrafce už začíná hučet v hlavě a Noby se utíká schovat, je však polapena a potupně odnesena. Branka zaklapla. Noby sedí v koutku a ani se nehne a Doubrafka oknem sleduje co se děje. Zdánlivě nic ... jen Fretka z jednoho z kotců na Noby upřeně zírá ... ups. Za chvíli přichází pokračování. Fretka opouští svoji pozici a šine se do Nobiního rohu, Noby ustupuje do jiného rohu a po chvíli se situace opakuje. Klasická šikana. Puberťačky musí být rozsazeny!
    Večerní siesta. Noby chrní na gauči a Fretka nabažená chroustáním a rachocením petflašky na ni upírá svůj upíří pohled .... Noby se odsouvá do kouta a Doubrafka vyjadřuje hlasitě svůj nesouhlas s chováním Fretky. Situace se uklidňuje. Všichni se ukládají k odpočinku.
    Před spaním se jde venčit. Fretka kráčí vedle Qwerta a i na něj vrhá svůj pohled. Qwert ji ignoruje a tak ho Fretka ždibne do nosu ... Qwert uhýbá hlavou a Doubrafka s komentářem "no TOTO!" vrhá na Fretku pohled zlé tchyně. Fretka sice odklání hlavu, ale pohled naznačuje něco jiného. Říká si nejspíš,  že její postup na hierarchickém žebříčku by neměl být tak okatý... a nebo ... vyvíjí radikálnější strategii.
    Doubrafka čumí na fejsbůk, Fretka sedí opodál a čumí upřeně na Doubrafku... Doubrafce se zvýšila intenzita překlepů
...

    Myslím že by se měla začít bát.